RRIF-OV NEWSLETTER
Prijava

GDPR - KNJIGOVODSTVENE USLUGE

Zagreb, 5. lipnja 2018. seminar "Koje obveze imaju pravne i fizičke osobe koje pružaju knjigovodstvene usluge prema GDPR-u" - II. skupina


Mjesto Vrijeme održavanja
Zagreb, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, Martićeva 2929. svibnja 2018. (utorak) - POPUNJENO!
Zagreb, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, Martićeva 295. lipnja 2018. 2018. (utorak)

Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) unosi velike promjene u načine upravljanja osobnim podatcima, s tim da obveze ovise o tome obrađuje li osobne podatke sam voditelj obrede osobnih podataka ili izvršitelj obrade osobnih podataka u ime voditelja obrade. Izvršitelji obrade osobnih podataka bit će pravne ili fizičke osobe koje obavljaju djelatnost pružanja knjigovodstvenih usluga jer obrađuju osobne podatke za svoje klijente. Voditelji obrade i izvršitelji obrade imaju obveze propisati politike, mjere i postupke kako bi zadovoljili uvjete koje određuje GDPR.

Seminar je namijenjen pravnim i fizičkim osobama koje pružaju knjigovodstvene usluge.

Program seminara:

I. dio: Obrada osobnih podataka

- voditelj obrade osobnih podataka

- izvršitelj obrade osobnih podataka

- odnos voditelja i izvršitelja obrede osobnih podataka

- svrhe i kategorije osobnih podatka

- način i opseg obrade osobnih podataka

- sigurnost obrade osobnih podataka

- načini dokazivosti obrade osobnih podataka

- prava ispitanika

- obveze voditelja i izvršitelja obrade osobnih podataka u odnosu na prava ispitanika

- Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka

II. dio Provedba postupka usklađenja s Općom uredbom

            - kako uobličiti projekt usklađenja kod pojedinog voditelja obrade / izvršitelja obrade

            - obveza voditelja obrade / izvršitelja obrade / primatelja

            - utvrđivanje stupnja usklađenosti

            - identificiranje kategorija osobnih podataka, procjena rizika

            - utvrđivanje organizacijskih i tehničkim mjera zaštite podataka

            - ustrojavanje sustava: propisivanje postupka, politika, dokumenata, dužnosti, odgovornosti

            - mogući pomoćni alati

            - dokazivanje usklađenosti

            - alati za dokazivanje pouzdanosti

 

Predavači:
Nenad Šimunec, odvjetnik i Tino Bego, dipl.iur., savjetnik i urednik u RRiF-u

Početak seminara je u 9,30 sati.

 

Naknada za seminar je 1.000,00 kn (800,00 + PDV 200,00 kn), a uključuje pisani materijal (prezentacije predavača), radni pribor i napitak.

Naknada za drugoga i svakoga sljedećeg polaznika iz istog društva (obrta, ustanove…) je 875,00 kn (700,00 kn + PDV 175,00 kn).

Plaćanje naknade isključivo je po primljenoj našoj ponudi koju ćemo poslati po popunjenju skupine.

Seminar je planiran za točno određeni broj sudionika, stoga je prijava obvezna.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih, zadržavamo pravo odgode ili otkaza seminara.

Sve ostale obavijesti možete dobiti na našoj adresi: RRIF PLUS d.o.o. za poslovno savjetovanje, Vlaška 68, 10 000 Zagreb, tel. 01/4699-760, faks: 01/4699-766, e-pošta: rrif@rrif.hr

 




e-pošta: rrif@rrif.hr

PRIJAVNICA
za sudjelovanje na seminaru

faks 01/4699-766

Zagreb, 5. lipnja 2018. seminar "Koje obveze imaju pravne i fizičke osobe koje pružaju knjigovodstvene usluge prema GDPR-u" - II. skupina


Naziv tvrtke, ustanove, obrta:

Ulica i broj

Pošt. broj i mjesto
e-pošta

OIB
Telefon

Faks
Ime i prezime polaznika

1.

2.
3.

4.
Napomena:


Želim primati novosti i obavijesti od RRiF-a

Sigurnosna provjera:
Upišite slovo koje nedostaje. (Naziv rijeke ili planine)
DAVA



Pretplatnik
Računovodstvo poduzetnika (1)