RRIF-ov Porezni priručnik 2024.

Klikni za kratki pregledNaslovnica knjige: RRIF-ov Porezni priručnik 2024.
Tiskano izdanje
84,00
E-izdanje
73,50
(Pročišćeni tekstovi)
Biblioteka:   RRiF-ove zbirke propisa
Izdavač:   RRiF-plus d.o.o. za nakladništvo i poslovne usluge
Izdanje:   veljača 2024.
Broj stranica:   1124
Jezik:   hrvatski
Prilog   U prodaji je Porezni priručnik 2024. - zbirka pročišćenih tekstova najvažnijih poreznih propisa koji se najčešće pojavljuju u praksi,nakon izmjena krajem 2023. i početkom 2024. godine. Sastoji se od dvije knjige, opsega ukupno 1.124 sranice.
Opis  

RRIF je pripremio Porezni priručnik 2024. u kojemu su sadržani najvažniji porezni propisi koji se najčešće primjenjuju praksi. Priručnik obuhvaća poreze na promet (PDV, nekretnine), poreze na dohodak (plaće i dr.) i dobitak, doprinose i opće porezne propise. Priručnik se sastoji od dviju knjiga, a sadržavaju pročišćene tekstove zakona i pripadajućih pravilnika nakon izmjena i dopuna koje su nastale krajem 2023. ili početkom 2024. godine.

Kod prosudbe nastalih poslovnih događaja bitno je odrediti treba li i koliko platiti poreza. Osim toga, tekstove poreznih propisa korisno je imati u slučaju naknadnih nadzora kako bi se moglo usporediti jesu li određene porezne obveze bile dobro utvrđene odnosno je li porezni nadzor ispravno primijenio kontrolu nastalih poslovnih događaja u vrijeme važećih poreznih određenja.