Časopis: | Računovodstvo, revizija i financije - 4.2005 |
Članak: |
Obavljanje usluga prehrane, pića i napitaka u objektima zatvorenog tipa |
Stranica: |
124. |
Autor/i: |
Autor: Maja MAGDIĆ-HANŽEK, dipl. iur. |
Sažetak: |
Jedan je od čestih upita kako poslodavci mogu organizirati prehranu, piće i napitke za zaposlenike u vlastitima poslovnim prostorijama i prostorima, kako ne bi napuštali radno okvruženje i nepotrebno gubili vrijeme za "gablec", a da pritom i poslodavac i zaposlenik potroše što manje novca i budu zadovoljni jer će to, svakako, utjecati i na učinkovitost rada zaposlenika. U pitanju je tko nadzire takvo obavljanje ugostiteljskih usluga i koje se propise primjenjuje. O tome piše naša suradnica iz Državnog inspektorata za ugostiteljstvo i turizam. |
Hashtags: |