Novo u RRiF-ovoj ponudi

Datum: 21.11.2011, Ponedjeljak
Autor: Z.T.

Novost je objava časopisa ali i pojedinih knjiga te priručnika kao e-knjige. Kupnjom e-knjige ostvaruje se pravo pristupa „on-line“ e-knjizi pa je moguć pregled, brzo i jednostavno pretraživanje cjelokupnog izdanja, te brz i jednostavan pristup bilo kojem sadržaju poglavlja knjige klikom na naslov ili podnaslov iz sadržaja. Sve knjige koje je moguće kupiti u obliku e-knjiga, u našoj knjižari, označene su znakom košarica u stupcu e-izdanje.

Svi dosadašnji pretplatnici na Internet izdanje časopisa uskoro će, uz pristup pojedinom članku, slobodno pregledavati časopise kao e-knjigu. Pregled časopisa kao e-knjiga moguć je samo za časopise koji su do sada objavljeni u tom obliku (od broja 6/2011. na dalje) i sve nove brojeve časopisa.

Novost je i u ponudi za posjetitelje koji nisu pretplaćeni na Internet izdanje časopisa, ili nisu pretplatnici na tiskana izdanja da će uskoro uz naknadu moći pristupiti pregledu svakog objavljenog savjeta u rubrici Pitanja i odgovori, te mišljenju – stajalištu ministarstava.

Uskoro će svaki posjetitelj naše internetske stranice moći pristupiti željenom članku, kupnjom časopisa kao e-knjige, ako je časopis u kojem je sadržan traženi članak objavljen kao e-knjiga.

Velika je novost u jednostavnosti plaćanja putem interneta kreditnim karticama. Proizvode kupljene u našoj Internet trgovini moguće je platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim kreditnim karticama: American Express, Diners, MasterCard i Visa.

Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Napomena:
Kupnjom e-izdanja ostvaruje se pravo pregleda e-izdanja za što je potrebna veza s internetom.
Pravo pregleda e-knjiga i e-časopisa ostvaruje se na rok od pet godina od dana slanja pristupnih podataka (korisničkog imena i zaporke) e-poštom, a link za pitanje odgovor ili mišljenje-stajalište ministarstva aktivan je jednu godinu od dana slanja linka e-poštom.
Kupljenu e-knjigu i e-časopis nije moguće štampati (printati) niti spremiti na lokalni disk te pregledavati na iPhone (iPad) uređajima.

vaš RRiF

  • dopunjena vijest od 2.11.2011.

Povratak na vijesti