Sažetak proračunskog računovodstva i financijski izvještaji za razdoblje siječanj-ožujak 2021.

Autor: I.P.
Trajanje: 2 h 10 min
Datum: 02.04.2021

Cijena: 375,00 kn


Snimka webinara - Sažetak proračunskog računovodstva i financijski izvještaji za razdoblje siječanj-ožujak 2021

Osobe koje počinju primjenjivati pravila računovodstva proračuna i proračunskih korisnika od mnoštva odredaba otežano prepoznaju njegove temeljne postavke.

Za 2021. godinu će se po prvi put sastaviti financijski izvještaji koji se za pretežiti broj proračunskih osoba moraju sastaviti i dostaviti do 10. travnja 2021. godine.

Na ovoj snimci webinara može se saznati više o temeljnom sustavu iskazivanja poslovnih promjena u računovodstvu proračuna i proračunskih korisnika, osnovi vrednovanja temeljnih pozicija financijskih izvještaja te bitnim okolnosti koje se pojavljuju pri popunjavanju financijskih izvještaja.

Program:

Vrednovanje i mjerenje temeljnih stavaka financijskih izvještaja
Predavačica: mr. sc. Nada DREMEL, dipl. oec., ovl. rač., ovl. rev. i ovl. por. savj.

  • Imovina
  • Obveze
  • Prihodi
  • Rashodi
  • Primitci
  • Izdatci

Financijski izvještaji za siječanj – ožujak 2021. godine
Predavačica: mr. sc. Nada DREMEL, dipl. oec., ovl. rač., ovl. rev. i ovl. por. savj.

  • Napomene uz novosti pri predaju financijskih izvještaja s posebnom uputom uz početna stanja
  • Pregled uputa za iskazivanje nekih poslovnih događaja iz okružnica

Ovaj video materijal je snimka webinara  održanog 2. travnja 2021. godine.

Cijena video snimke je 375,00 kn (300,00 kn + 25 % PDV-a), a uključuje pravo na pregledavanje snimke webinara  održanog 2. travnja 2021. godine i pisani materijal (prezentaciju predavača u PDF-formatu).

Uvjeti korištenja

Za kupnju prava na pregledavanje snimke webinara  potrebno je popuniti narudžbenicu sa svim navedenim podacima te uplatiti punu cijenu za odabranu snimku webinara.

Ako ste novi korisnik, nakon primljene potvrde o uplati, na adresu elektroničke pošte koja je navedena u narudžbenici dostavit ćemo pristupne podatke za pristup snimci webinara   (korisničko ime i lozinku).

Ako ste postojeći korisnik, nakon što je kupnja potvrđena, klikom na korisničko ime na našoj internetskoj stranici biti će vidljiva ikona ''Moj video'' te će se klikom na istu otvoriti sva video predavanja koje ste kupili.

Snimka webinara  može se pogledati u roku od 72 sata od prvog pokretanja snimke te uključuje ukupno tri pokretanja snimke. Sustav registrira pokretanje snimke kod svakog novog dolaska na stranicu snimke, a to uključuje i osvježavanje stranice s videom (refresh).