Obavljanje usluga prehrane, pića i napitaka u objektima zatvorenog tipa

Časopis: Računovodstvo, revizija i financije - 4.2005
Članak:
Obavljanje usluga prehrane, pića i napitaka u objektima zatvorenog tipa
Stranica:
124.
Autor/i:
Autor: Maja MAGDIĆ-HANŽEK, dipl. iur.
Sažetak:
Jedan je od čestih upita kako poslodavci mogu organizirati prehranu, piće i napitke za zaposlenike u vlastitima poslovnim prostorijama i prostorima, kako ne bi napuštali radno okvruženje i nepotrebno gubili vrijeme za "gablec", a da pritom i poslodavac i zaposlenik potroše što manje novca i budu zadovoljni jer će to, svakako, utjecati i na učinkovitost rada zaposlenika. U pitanju je tko nadzire takvo obavljanje ugostiteljskih usluga i koje se propise primjenjuje. O tome piše naša suradnica iz Državnog inspektorata za ugostiteljstvo i turizam.
Hashtags: