Troškovi prehrane zaposlenika

Časopis: Računovodstvo, revizija i financije - 6.2013
Članak:
Troškovi prehrane zaposlenika
Stranica:
92.
Autor/i:
Anamarija Miletić , dipl. oec., ACCA i ovl. rev.
Sažetak:
  Organizirana prehrana može biti jedna od komparativnih prednosti koje poslodavac ima u odnosu na druge poslodavce koji radnicima ne omogućuju tu pogodnost. Topli obrok, kako se to nekad zvalo, računovodstveno je i porezno pitanje koje u različitim oblicima ima i različite troškovne posljedice za poslodavca. U praksi postoje neka rješenja koja su izvan zakonskih okvira pa neće biti tema ovog članka, a provedivi modeli opisat će se bez obzira na nepovoljna, tj. stroga porezna određenja.
  1. Uvod
  2. Radnopravno i porezno motrište prehrane zaposlenika
  3. Organizacijski načini prehrane radnika
  4. Prehrana zaposlenika koji rade na terenu i koji su na službenom putu
  5. Zaključak
Hashtags:
#Plaće, #TroškoviOsoblja